خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود

گلیسرین(گلیسرول)

مقالات شیمی فوریه 9, 2020

گلیسرول

مشخصات گلیسرین(گلیسرول):

نام انگلیسی گلیسرین : Glycerin

شکل ظاهری:مایع شفاف

شناسه  پاپکم:۷۵۳

C۳H۸Oفرمول مولکولی:۳

جرم مولی: ۹۲٫۰۹

توضیحات گلیسرین(گلیسرول)

گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد

تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست و در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از گلیسیرین می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید

بیش از دو قرن پیش در سال ۱۷۷۹ کارل ویلهم شیل شیمیست سوئدی با حرارت دهی به روغن زیتون و مونو اکسید سرب برای اولین بار گلیسیرین را تهیه کرد

کاربرد گلیسرین(گلیسرول)

۱ارایشی بهداشتی

۲غذایی

۳دارویی

Glycerin Specifications:


Glycerin English Name:
Appearance: transparent liquid
Popup ID: 753
C۳H۸O Molecular Formula: 3
Molar Mass: 92.09

Description of Glycerin (Glycerol)


Glycerin or glycerol is a clear, odorless liquid found in most natural plant and animal fats, including fats in your skin
The sole property of using this oil is not to moisturize the skin and is used in many skin health and beauty products. Glycerin can also be used for the health of your hair and nails
More than two centuries ago, the Swedish chemist Carl Wilhelm Shiel made glycerin for the first time by heating it with olive oil and lead monoxide.

د ګلیسرول (ګلیسرول) ځانګړتیا:


ګلیسرین انګلیسي نوم:
ظهور: شفاف مایع
د پاپ اپ ID: 753
د CHHO مولیکولر فورمول: ۳
مولر ماس: .۰۹٫٫۰۹


د ګلیسرین (ګلیسرول) شرح


ګلیسرین یا ګلیسرول یو روښانه ، بې عیب مایع دی چې په ډیری طبیعي بوټو او څارویو غوړو کې موندل کیږي ، په شمول ستاسو د پوټکي غوړ.
د دې غوړ کارولو یوازینۍ ملکیت د پوټکي مایع کول ندي او د پوټکي ډیری روغتیا او ښکلا محصولاتو کې کارول کیږي. ګلیسرین ستاسو د ویښتو او نوکانو روغتیا لپاره هم کارول کیدی شي
شاوخوا دوه پیړۍ دمخه ، د سویډن کیمیاست کارل ویلیم شیل د لومړي ځل لپاره ګلیسرین د زیتون غوړ او مخکښ مونو اکساید سره ګرم کړ.
د ګلیسرول کارول (ګلیسرول)

مواصفات الجلسرين (الجلسرين):


اسم الجليسرين
مظهر الشكل: سائل شفاف
تحليل الفشار: ۷۵۳
C۳H۸O الجزيئية الجزيئية: ۳
الجريمة مولي: ۹۲٫۰۹
وصف الجلسرين (الجلسرين)
الغليسرين ، أو سائل الجلسرين ، عديم الرائحة وشفاف إذا كانت معظم الدهون طبيعية وحيوانية ، مثل الدهون ، إذا كانت موجودة في الجلد.
تخصصهم هو استخدام البشرة الدهنية والترطيب وترطيب المنتجات لحماية البشرة وامتصاصها. يستخدم الجليسرين أيضًا لحماية الأظافر والأظافر
من المؤكد أنه قبل عامين ، ستقوم شركة شل ويلهيلم التابعة لشركة شل كيميست للسباحة والحرارة بإطلاق الجلسرين لأول مرة مع زيت التشحيم وأول أكسيد الكربون.

ارسال نظر

  • فروش انواع غلظت دهنده ها (HPMC،MHEC ، HEC، CMC) با ویسکوزیته های مختلف

    با در ژانویه 20, 2021 - 0 نظرات

    معرفی غلظت دهنده های سلولزی(محصول،پودر) غلظت دهنده های سلولزی(برموکل)بر پایه (پودر)MHEC & HPMC با کاربرد مصرف در ملات های پودری (Dry Mix) پایه سیمانی و یا گچی همانند ملات های ترمیمی، ملات های ضد آب کننده، انواع گروت ها، چسب کاشی و  (hpmc،hec،honest)…   hpmcهیدروکسی پروپیل متیل سلولز  کاربرد زیادی در صنعت دارد.و به خاطرخاصیت […]

error: Content is protected !!