خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود

فروش انواع غلظت دهنده ها (HPMC،MHEC ، HEC، CMC) با ویسکوزیته های مختلف

دسته‌بندی نشده ژانویه 20, 2021

معرفی غلظت دهنده های سلولزی(محصول،پودر)

غلظت دهنده های سلولزی(برموکل)بر پایه (پودر)MHEC & HPMC با کاربرد مصرف در ملات های پودری (Dry Mix) پایه سیمانی و یا گچی همانند ملات های ترمیمی، ملات های ضد آب کننده، انواع گروت ها، چسب کاشی و  (hpmc،hec،honest)…

  hpmcهیدروکسی پروپیل متیل سلولز  کاربرد زیادی در صنعت دارد.و به خاطرخاصیت ترمودینامیکی محلول حاصل از آن می تواند کیفیت آن را به آسانی اندازه گیری نمود .هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (برموکل) جز مشتقات اصلاح شده سلولز محسوب می شود و به راحتی در آب سرد حل می شود که در مقایسه با هیدروکسی اتیل سلولز HEC ویا همان تیلوز که برای حل شدن نیاز به آب گرم و یا مقداری قلیا دارد،دارای مزیت عملیاتی می باشد. این محصول می تواند در فرمول بندی محصولات جامد ، مایع ، نیمه مایع و نیمه جامد به کار بسته شود و در مقایسه با کربوکسی متیل سلولز CMC مفدار مصرف بسیار کمتر(در ویسکوزیته یکسان) و قابلیت مصرف در فرمولاسون های بار مثبت (کاتیونیک) را دارد.

کربوکسی متیل سلولز یا C.M.C عبارت است از یک گرد سفید رنگ، بی بو، بدون رنگ، قابل تعلیق در آب و تحت شرایط نرمال غیر قابل تخمیر می‌باشد.

کاربردهای cmc

آرایشی و شیمیایی

خوراکی

رنگ و رزین

سموم و آفت‌کشها

چسب

فرش و موکت

حفاری چاه‌های نفت

تخته‌های چند لایه

الکترودهای جوشکاری

صنعت شوینده‌ها و صابون‌ها

صنعت نساجی

صنعت کاشی و سرامیک

صنعت کاغذ‌سازی و مقوا

تیلوز چیست؟

غلظت دهنده های سلولزی برپایه سلولز می باشند که در انواع صنعت های دارویی،ساختمانی،چسب،کاغذسازی و….. کاربرد دارند و انواع مختلفی از غلظت دهنده ها سلولزی در بازار وجود دارند که عمدتا شامل سی ام سیcmc،اچ پی ام سیhpmc،اچ ای سی hecو ام اچ ای سی mhec میباشند.تمام غلظت دهنده های موجود در بازار از نظر کاربردی همه ی انها یک هدف رو دنبال می کنند وبیشتر از لحاظ ساختار مولکولی و مشتقات اصلاح شده سلولز باهم فرق دارند.در مشتقات غلظت دهنده های سلولزی باید در نظر داشت که مخفف این اسما می شود :اچ=هیدروکسی،ایی=اتیل،سی=سلولز،پی=پروپیل،ام=متیل
اچ پی ام سیhpmc=هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
اچ ایی سیhec=هیدروکسی اتیل سلولز
ام اچ ایی سیmhec=متیل هیدروکسی اتیل سلولز
سی ام سیcmc=کربوکسی متیل سلولز
غلظت دهنده های سلولزی دارای گریدهای ۴۰۰۰ الی ۲۰۰۰۰۰ می باشند که در ایران عمتدا به گرید۴۰۰۰ تیلوز گفته می شود که در صنعت چسب و رنگ سازی استفاده می شود، تا گرید به سمت بالاتر می رود توانایی حل شدن در آب بیشتر می شود اما قدرت نگهداری اب در آن بمدت طولانی کمتر میشود..
تیلوز یا همان گرید ۴۰۰۰ غلظت دهنده های سلولزی نسبت به گرید های دیگر در توانایی نگهداری اب قدرت بیشتری رو داراست اما نسبت به گرید های بالاتر دیرتر در اب حل می شود وهم چنین مقدار بیشتری رو در هر بار ساخت محصول باید استفاده کرد.به نسبت با بالا رفتن گرید غلظت دهنده سلولزی توانایی حل شدن در اب بیشتر و دوز کمتری رو هم ازش میشه استفاده کرد.در میان گرید های غلطت دهنده های سلولزی گرید ۴۰۰۰ یا همان تیلوز از معروفیت بیشتری برخوردار است.
غلظت دهنده های سلولزی بسته به گرید انها در صنعت های مختلفی کاربرد دارند به عنوان مثال هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یا همان اچ پی ام سی که جز مشتقات اصلاح شده سلولز محسوب می شود در مقایسه با هیدروکسی اتیل سلولز یا همان اچ ایی سی که برای حل شدن نیاز به آب گرم و یا مقداری قلیا دارد به راحتی در آب سرد حل می شود.

اسانس

مقالات شیمی فوریه 17, 2020

اسانس

اسانس چیست؟

اسانش ایشن نوعی محلول یا عصاره الکلی همراه با روغن میباشد که کاربردی تزیینی دارد. نام اسانس فقط برای روغن های تقطیر شده و یا استخراج شده استفاده میشود. اسانس یا همان عطرمایه یک عصارهٔ الکلی است که با روغن مخلوط شده‌است. این ترکیب خاصیت فرار داشته و از مجموعه ای از مواد عالی که در طبیعت به صورت گسترده وجود داد و با نام ترپن شناخته می‌شوند، تشکیل شده‌است.

روش تولید اسانس:

چند روش برای تولید اسانس وجود دارد که شامل موارد زیر میباشد.

  1. استفاده از فشار سرد
  2. استفاده از روش انفلوراژ( (Enfleurage
  3. استفاده از روش استخراج حلال

تاریخچه اسانس

به دلیل عدم وجود مستندات کافی، از دفعات نخستین استفاده از اسانس  های خوراکی و عطریجات اطلاعاتی در دست نمیباشد. در ابتدا، از گیاهان و گل ها به عنوان هدیه ای به خدایان و دنیای فرابشری در زمان از دست رفتن یکی از اعضای قبیله استفاده می شده است. با این وجود بدیهی است، در برهه ای اجداد انسان به بوی مطلوب گل ها و استفاده از گیاهان با هدف خوش طعم کردن غذای خود پی برده اند.

انواع عصاره:

اسانس صنعتی:این نوع از اسانس اکثرا برای خوش بو کردن محصولات صنعتی استفاده میشود مثال:مایع دست شویی و ظرف شویی

اسانس خوراکی:این محصول اکثرا به جای طعم دهنده در محصولات خوراکی استفاده میشود مثال:بستنی کیک و

کاربرد های عصاره صنعتی :

۱٫صنعت عطر سازی :

تاریخچه عطر

تهیه عطر و استخراج اسانس‌های معطر قدمتی طولانی در تاریخ دارد. گلاب و همچنین ادوات سفالین تقطیر از دیرباز در ایران و رم باستان وجود داشته و نشان دهنده استفاده از عطر و مواد خوشبو در تاریخ بشر و به خصوص تاریخ ایران است. در قرن ۱۶ میلادی، کتابی به رشته تحریر درآمده است، که در آن حدودا ۶۰ گیاه اسانس دار و معطر معرفی شده است. از قرن ۱۸ میلادی شهرهای گراس در فرانسه و کلن در آلمان، محل تولید عطر و اسانس تا به امروز بوده‌اند. همچنین باستان شناسان سنگ نگاره‌هایی را کشف کرده‌اند، که مصریان باستان را در حال تولید عطر نشان می‌دهد. در آثار ادبی و شعر شعرای ایرانی نیز مواد معطری مانند غالیه، دستنبو، شمامه و عبیر یافت می‌شود.

نخستین عطرها در حدود ۴۰۰۰ سال پیش در بین النهرین کشف شدند.

۲٫صنایع ارایشی بهداشتی:

تمايل افراط‌گونه برخي زنان در استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي باعث شده است ايران در رده دوم مصرف كننده اين محصولات در خاورميانه قرار گيرد. لوازم آرايشي داراي تركيبات شيميايي متعددي است و انواع اين اقلام آرايشي ساخته شده از رنگ‌ها، اسانس‌ها،‌فيلترهاي رنگي و…. است كه باعث مي‌شود پوست صورت تغيير رنگ دهد، همچنين در خوشبو‌تر كردن، براق شدن و يا مات شدن پوست صورت تأثيرگذار است.

تاریخچه صنعت ارایشی و بهداشتی

تاریخچه صنعت ارایشی وبهداشتی با شروع از مصریان باستان در ۱۰،۰۰۰ سال قبل از میلاد تا به امروز ادامه داشته است

۳٫صنایع شیمیایی:

به بخشی از صنایع گفته می‌شود، که مواد شیمیایی مورد نیاز دیگر صنایع را، از طریق تبدیل مواد خام به مواد مورد نیاز، تأمین می‌کند. پالایشگاه‌ها و واحدهای پتروشیمی که مواد خام نفتی را به موادی چون سوخت، حلال (نظیر استون)، رزین و… تبدیل می‌کنند نمونه‌ای از صنایع شیمیایی به‌شمار می‌روند؛ و جزو این دسته می‌باشند.

از دیگر کاربرد های اسانس های صنعتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داروسازی
  • چرم سازی
  • لاستیک
  • خوشبوکننده های صنعتی
  • لوازم التحریر

کاربرد اسانس خوراکی:

اسانس خوراکی در انواع مواد خوراکی و غذایی مورد استفاده قرار میگیرد به عنوان مثال :

  • کیک
  • ابمیوه
  • ادامس

زئولیت (ZEOLITE)

مقالات شیمی فوریه 16, 2020

زئولیت

(ZEOLITE) زئولیت

زئولیت ماده معدنی است که عمدتاً از آلومینوسیلیکات تشکیل شده و کاربرد تجاری عمده آن در صنایع یه عنوان جاذب سطحی است

کاربرد (ZEOLITE) در صنعت آب و فاضلاب

ZEOLITE با توجه به خواص خود میتواند به عنوان یک فیلتر عمل کند

برای اینکه بتوانید از خواص دقیق این ماده معدنی بیشتر بدانید با کارشناسان ما در شرکت تماس بگیرید .

تسویه اب یکی از خواسته های مسئولیت هر کشوری برای بهبود شرای بهتر زندگی کردن مردم هایشان هستند

ایران هم با تحقیقات زیادی در این زمینه پیگیر این موضوع است

زئولیت میتواند جایگزین هزینه های زیادی برای تسویه اب شود

تسویه اب با زئولیت بسیار ازران خواهد بود.

کاربرد (ZEOLITE) زئولیت در محیط زیست

جذب عناصر سنگین سمی از خاک

به عنوان جاذب و نگهدارنده آب به عنوان ذخیره آبی

مصارف بهداشتی و زیست محیطی زئولیت

جـذب رطـوبت فلــزات سمـی ، گازهای مضر ( نیـتروژنه و سـولفوره و…) و ترکیـبات نامـطلوب از آب

جذب روغنهای صنعتی و مواد آلی برای پاکسازی محیط کارخانه ها و لکه های نفتی در دریاها

جایگزین مناسب بجای کائولن و لایم استون ( سنگ آهک ) در صنعت کاغذسازی

استفاده در مواد شوینده بهترین جایگزین برایT.P.P

جذب فلزات سنگین

به عنوان جذب کننده آلودگی های نفتی

دبچی شیمی بازارچه مشترک ایران و افغانستانhttp://www.digichemi.com/

سورفکتانت ها

مقالات شیمی فوریه 15, 2020

مشخصات سورفکتانت:

نام انگلیسی سورفکتانت: Surfactants

شکل ضاهری:مایع بی رنگ ،بوی ملایم

واژه سورفکتانت:

كلمه سورفكتانت مجموعه از کلمات ” Surface active agent ” می باشد.

توضیحات Surfactants

سورفکتانت‌ها ترکیبات آلی هستند که از یک سر هیدروفوبیک (دافع آب) و یک سر هیدروفولیک (جاذب آب) تشکیل شده‌اند. بنابراین بنا بر تناسب ساختار مولکولی در حلال‌های آلی و آب حل می‌شوند و باعث کاهش کشش سطحی در فصل مشترک نفت – آب می‌شوند. در واقع سورفکتانت‌ها به دلیل دو شخصیتی بودن ساختمان مولکولی آن‌ها، می‌توانند انرژی سطحی را بین سطوح به میزان زیادی تغییر دهند. این ویژگی سبب می شود تا این ماده دارای کاربردهای فراوانی باشد.

توضیحات Surfactants به زبان ساده:

سورفکتانت‌ ها یا “مواد فعال سطحی” به انگلیسی (Surfactant ) : سورفکتانت ها به زبان ساده ماده ای هستند که هنگامی که به مقدار بسیار ناچیز استفاده می شود کشش سطحی آب را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

انواع سورفاکتانت‌ها :

سورفاکتانت‌ها را می‌توان به چهار گروه اصلی تقسیم کرد:

۱٫آنیونی: با یک یا چند بار منفی، کاربرد در شوینده‌ها

۲٫کاتیونی: با یک یا چند بار مثبت، کاربرد در میکروب کش‌ها، نرم کننده‌های لباس و امولسیفایر

۳٫امفوتر: دارای هر دو گروه کاتیونی و انیونی، کاربرد در محصولاتی مانند شامپو، پاک کننده پوست

۴٫غیر یونی: بدون هیچ نوع بار الکتریکی، کاربرد در شوینده‌ها

کاربرد های سورفکتانت ها:

  1. مواد شوینده
  2. مواد مرطوب کننده
  3. امولسیفایرها
  4. مواد کف کننده
  5. دارویی

پر کاربرد ترین سورفکتانت ها در صنعت:

سورفکتانت‌های آنیونی و غیریونی تقریباً پر کاربردترین انواع سورفکتانت­‌ها در صنعت هستند. سورفکتانت آنیونی به ویژه در مواد پاک کننده مانند مواد شوینده لباس و شامپوها استفاده می‌شوند.

از طرف دیگر سورفکتانت‌های غیریونی اغلب به عنوان مواد مرطوب کننده و در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هر دو سورفکتانت‌­های کاتیونی و زویتریونی(آمفوتریک) بیشتر برای کاربردهای خاص هستند زیرا از نظر اقتصادی گران­‌تر هستند.

نمک کلسیم تیوگلی کلات

مقالات شیمی فوریه 13, 2020

نمک کلسیم

نمک کلسیم

نام انگلیسی کالا: Calcium chloride

فرمول شیمیایی:۲CaCl

نقطه جوش :۱۶۷۰

نقطه ذوب: ۷۸۲

دیجی شیمی بازارچه مشترک ایران و افغانستان

شکل ظاهری: جامد سفید یا رنگی

Calcium chloride یک ترکیب ارگانیک است کلسیم کلرید یک ترکیب شیمایی متشکل از کلسیم و کلر است و در آب بسیار محلول است Calcium chlorideپودر سفید بی بو است

در شرکت دیجی شیمی شیمی Calcium chloride ایرانی:به درخواست مشتری بسته بندی میشود  و برند چینی ان در کیسه های ۲۵ کیلویی عرضه میگردد

کابرد ها:

  1. ارایشی بهداشتی
  2. بتن
  3. نگهدارنده غذا
  4. ضد یخ
  5. تصفیه اب
  6. شیرین کردن اب
  7. دارویی

Calcium chloride is an organic compound. Calcium chloride is a chemical compound composed of calcium and chlorine and is highly soluble in water. Calcium chloride is an odorless white powder.

In Digi Shimi Shimi Shimi Iranian Calcium chloride Company: It is packaged at the customer’s request and its Chinese brand is offered in 25 kg bags.

applications

Cosmetic
Concrete
Food preservative
Antifreeze
water refinery
Sweeten water
Medicinal

المظهر: صلبة بيضاء أو ملونة
كلوريد الكالسيوم مركب عضوي ، كلوريد الكالسيوم مركب كيميائي مكون من الكالسيوم والكلور وهو قابل للذوبان في الماء بدرجة عالية ، وكلوريد الكالسيوم عبارة عن مسحوق أبيض عديم الرائحة.
في شركة Digi Shimi Shimi Shimi الإيرانية كلوريد الكالسيوم: يتم تعبئتها بناءً على طلب العميل ويتم تقديم علامتها التجارية الصينية في أكياس ۲۵ كجم.
التطبيقات
مستحضرات التجميل
الخرسانة
حافظة طعام
مضاد للتجمد
مصفاة مياه
تحلية المياه
طبي

ب :ه کول: سپین یا رنګه جامد
کلسیم کلورایډ یو عضوي مرکب دی. کلسیم کلورایډ یو کیمیاوي مرکب دی چې له کلسیم او کلورین څخه جوړ دی او په اوبو کې خورا محلول کیدونکی دی. کلسیم کلورایډ یو بویه سپینه پاؤډر دی.
د ایران په کلسیم کلورایډ کیمیکل شرکت کې: دا د پیرودونکي په غوښتنه بسته شوی او د دې چینایی برانډ په ۲۵ کیلو کڅوړو کې وړاندیز کیږي.
کاریالونه
کاسمیټیک
کانکریټ
د خواړو محافظت کول
انټي فريز
د اوبو تصفیه
خواږه اوبه
درملو

نشادر چیست و چه کاربردی دارد؟

مقالات شیمی فوریه 10, 2020

نشادر

تعریف نشادر(کلرید آمونیوم) Ammonium chloride  :

کلرید آمونیوم دارای وزن مولکولی ۵۳٫۵ بوده و همچنین نشادر و نمک آمونیاکی از دیگر نام های این ماده می باشد. کلرید آمونیوم پودر سفید رنگ بوده ، طعم آن خنک، شور و گاهی اوقات تند نیز می باشد. این ماده محلول در آب و گلیسیرین و کمی محلول در الکل بوده و در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد تصعید می شود. این ماده به دلیل داشتن یون cL دارای خاصیت اسیدی در سه حالت فیزیکی بخار، مایع و جامد می باشد.

NH4Cl  :فرمول شیمیایی کلرید آمونیوم

درجه خلوص نشادر (کلرید آمونیوم) : %۹۹

گریدهای کلرید آمونیوم : صنعتی و آزمایشگاهی

نام های دیگر : نشادر | آمونیوم کلرید | کلرور آمونیوم

خصوصیات کلرید آمونیوم:

فرمول شیمیایی نشادر NH4Clو نام علمی آن کلرید آمونیوم است

کلرید آمونیوم یا نشادر نمکی جامد و بلورین که بی‌رنگ و بی‌بو است و مزه آن زننده‌ می‌باشد

نشادر در آب گرم به خوبی حل می‌شود

محلول آمونیوم کلرید یک اسید ملایم می‌باشد

کلرور آمونیوم یک ترکیب غیر آلی است

کلرید آمونیوم یک عامل اسیدی است که خلط و ادرار آور است

کلرید آمونیوم معدنی سال آمونیاک نام دارد

کاربردهای کلرید آمونیوم:

کلرید آمونیوم در کشاورزی به عنوان یک منبع ازت در کود استفاده می‌شود که بیشتر برای برنج ، گندم و حبوبات استفاده می‌شود.۱

کلرید آمونیوم در صنایع الکترونیک به عنوان حکاکی کننده در ساخت مدارهای چاپی و کمک به لحیم کاری استفاده می‌گردد.۲

کلرور آمونیوم در دامپزشکی برای پیشگیری از بوجود آمدن سنگ‌های ادراری در بز ، گاو و گوسفند استفاده می‌شود.۳

کلرید آمونیوم را در مواد شوینده ظرفشویی و بهداشتی و آرایشی (شامپو ، رنگ مو و سفید کننده) می‌توان پیدا کرد.۴

در درمان آلکالوز متابولیک از کلرید آمونیوم بعنوان یک عامل اسیدی سیستمیک استفاده می‌شود.۵

کلرید آمونیوم وقتی با آهک هیدراته (کربنات کلسیم) مخلوط شود، گاز آمونیاک تشکیل می‌شود.

جهت مشاهده لیست فروشندگان نشادر اینجا کلیک کنید

بازرگانی اکسین شیمی توس

گلیسرین(گلیسرول)

مقالات شیمی فوریه 9, 2020

گلیسرول

مشخصات گلیسرین(گلیسرول):

نام انگلیسی گلیسرین : Glycerin

شکل ظاهری:مایع شفاف

شناسه  پاپکم:۷۵۳

C۳H۸Oفرمول مولکولی:۳

جرم مولی: ۹۲٫۰۹

توضیحات گلیسرین(گلیسرول)

گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد

تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست و در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از گلیسیرین می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید

بیش از دو قرن پیش در سال ۱۷۷۹ کارل ویلهم شیل شیمیست سوئدی با حرارت دهی به روغن زیتون و مونو اکسید سرب برای اولین بار گلیسیرین را تهیه کرد

کاربرد گلیسرین(گلیسرول)

۱ارایشی بهداشتی

۲غذایی

۳دارویی

Glycerin Specifications:


Glycerin English Name:
Appearance: transparent liquid
Popup ID: 753
C۳H۸O Molecular Formula: 3
Molar Mass: 92.09

Description of Glycerin (Glycerol)


Glycerin or glycerol is a clear, odorless liquid found in most natural plant and animal fats, including fats in your skin
The sole property of using this oil is not to moisturize the skin and is used in many skin health and beauty products. Glycerin can also be used for the health of your hair and nails
More than two centuries ago, the Swedish chemist Carl Wilhelm Shiel made glycerin for the first time by heating it with olive oil and lead monoxide.

د ګلیسرول (ګلیسرول) ځانګړتیا:


ګلیسرین انګلیسي نوم:
ظهور: شفاف مایع
د پاپ اپ ID: 753
د CHHO مولیکولر فورمول: ۳
مولر ماس: .۰۹٫٫۰۹


د ګلیسرین (ګلیسرول) شرح


ګلیسرین یا ګلیسرول یو روښانه ، بې عیب مایع دی چې په ډیری طبیعي بوټو او څارویو غوړو کې موندل کیږي ، په شمول ستاسو د پوټکي غوړ.
د دې غوړ کارولو یوازینۍ ملکیت د پوټکي مایع کول ندي او د پوټکي ډیری روغتیا او ښکلا محصولاتو کې کارول کیږي. ګلیسرین ستاسو د ویښتو او نوکانو روغتیا لپاره هم کارول کیدی شي
شاوخوا دوه پیړۍ دمخه ، د سویډن کیمیاست کارل ویلیم شیل د لومړي ځل لپاره ګلیسرین د زیتون غوړ او مخکښ مونو اکساید سره ګرم کړ.
د ګلیسرول کارول (ګلیسرول)

مواصفات الجلسرين (الجلسرين):


اسم الجليسرين
مظهر الشكل: سائل شفاف
تحليل الفشار: ۷۵۳
C۳H۸O الجزيئية الجزيئية: ۳
الجريمة مولي: ۹۲٫۰۹
وصف الجلسرين (الجلسرين)
الغليسرين ، أو سائل الجلسرين ، عديم الرائحة وشفاف إذا كانت معظم الدهون طبيعية وحيوانية ، مثل الدهون ، إذا كانت موجودة في الجلد.
تخصصهم هو استخدام البشرة الدهنية والترطيب وترطيب المنتجات لحماية البشرة وامتصاصها. يستخدم الجليسرين أيضًا لحماية الأظافر والأظافر
من المؤكد أنه قبل عامين ، ستقوم شركة شل ويلهيلم التابعة لشركة شل كيميست للسباحة والحرارة بإطلاق الجلسرين لأول مرة مع زيت التشحيم وأول أكسيد الكربون.

کربنات پتاسیم(پتاسیم کربنات)

مقالات شیمی فوریه 6, 2020

مشخصات کربنات استرانسیوم(پتاسیم کربنات)

Potash pearlash: نام انگلیسی کربنات پتاسیم

k2co3 فرمول مولکولی کربنات پتاسیم:

جرم مولي کربنات پتاسیم:۱۳۸٫۲۰۵۵

چگالی:۲٫۲۹

دمای ذوب:۸۹۱درجه سانتی گراد

شکل ضاهری:جامد سفید نم گیر

توضیحات کربنات پتاسیم(پتاسیم کربنات):

نام های دیگر:کربنات پتاس،نمک تاتار و خاکستر مروارید

کربنات پتاسیم یکی نوع نمک است که در اب انحلال پذیر است این ننمک در گذشته به اسم نمک تاتار می نامیدند

عنصر پتاسیم  با نماد شمیایی K در جدول تناوبی جزء فلزات  قلیایی محسوب می شود و هفتمین عنصر از نظر فراوانی در پوسته زمین است.

کاربرد کربنات پتاسیم(پتاسیم کربنات):

۱شیشه و سرامیک

۲تولید سیلیکان پتاسیم

۳دارویی

۴صنایع غذایی

۵شوینده ها ۶کشاورزی

Profile of strontium potassium carbonate carbonate)

k2co3 Molecular formula of potassium carbonate:
Molar mass of potassium carbonate: 138.2055
Density: 2.29
Melting point: 891 ° C
Appearance: Moist white solid

Description of potassium carbonate (potassium carbonate):

Other names: Potash carbonate, Tatar salt and pearl ash
Potassium carbonate is a type of salt that is soluble in water
In the past, this salt was called Tatar salt
Potassium with the chemical symbol K in the periodic table
It is considered as an alkali metal and is the seventh
The element is abundant in the earth’s crust.

Application of potassium carbonate (potassium carbonate):

Glass and ceramics
Silicon production
potassium
Medicinal
Food industry
Detergents 6 Agriculture

الملف الشخصي لكربونات السترونتيوم البوتاسيوم)

الصيغة الجزيئية لكربونات البوتاسيوم k2co3:
الكتلة المولية لكربونات البوتاسيوم: ۱۳۸٫۲۰۵۵
الكثافة: ۲٫۲۹
نقطة الانصهار: ۸۹۱ درجة مئوية
المظهر: صلبة بيضاء رطبة

وصف كربونات البوتاسيوم (كربونات البوتاسيوم):

أسماء أخرى: كربونات البوتاس ، ملح التتار ورماد اللؤلؤ
كربونات البوتاسيوم نوع من الملح قابل للذوبان في الماء
في الماضي ، كان يسمى هذا الملح ملح التتار
البوتاسيوم مع الرمز الكيميائي K في الجدول الدوري
يعتبر من المعادن القلوية وهو السابع
العنصر وفير في القشرة الأرضية.

تطبيق كربونات البوتاسيوم (كربونات البوتاسيوم):

زجاج وسيراميك
إنتاج السيليكون
البوتاسيوم
طبي
الصناعات الغذائية
المنظفات ۶ الزراعة

د سټروټیم پوټاشیم کاربونیټ کاربونیټ پروفایل)

k2co3 د پوټاشیم کاربونیټ مالیکول فورمول:
د پوټاشیم کاربونیټ مولر ډله: ۱۳۸٫۲۰۵۵
کثافت: ۲٫۲۹
د خټکي ټکی: ۸۹۱ ° C
ظاهري ب Moه: د سپینې جامد

د پوټاشیم کاربونیټ تفصیل (د پوټاشیم کاربونیټ):

نور نومونه: د پوټاش کاربونیټ ، تاتار مالګه او د موتی ایش
پوټاشیم کاربونیټ یو ډول مالګه ده چې په اوبو کې حل کیږي
په تیرو وختونو کې ، دا مالګه د تاتار مالګه بلل کیده
په دوراني جدول کې د کیمیاوي سمبول K سره پوټاشیم
دا د الکولي فلز په توګه ګ .ل کیږي او اووم دی
عنصر د ځمکې په پوړ کې بډای دی.

د پوټاشیم کاربونیټ کارول (د پوټاشیم کاربونیټ):

شیشه او سیرامیکونه
د سیلیکون تولید
پوټاشیم
درملو
د خوړو صنعت
Detergents 6 زراعت

کربنات استرانسیوم(استرونتیانیت)

مقالات شیمی فوریه 3, 2020

استرانسیوم

مشخصات کربنات کربنات استرانسیوم(استرونتیانیت)

نام دیگر کالا :اسرونتیانیت کربنات استرانسیوم

strothium carbonate نام اینگلیسی کالا:

فرمول شیمیایی: ۳ SrCO

چگالی: cm31494

دمای ذوب:۱۴۹۴

توضیحات کربنات استرانسیوم(استرونتیانیت)

کربنات استرانسیوم یا استرونتیانیت  یک ترکیب شیمیایی با جرم مولی ۱۷۴٫۶۳وشناسه پاپ کم۱۵۴۰۷است شکل ظاهری این محصول پودری سفید ویا خاکستری است این محصول دارای انعطاف پذیری وطبیعت غیر خطرناک میباشد کربنات استرانسیوم با اینکه در طبیعت موجود میباشد اما بهه صورت دیگری هم میشد ان را تولید کرد یکی از این راه ها از سنگ سلستین با فرمول شیمیایی استرانسیوم سولفات که به شکل طبیعی وجود دارد یا با استفاده از نمک های استرانسیوم محلول و واکنش آن با یک محلول کربناتی ( معمولا سدیم و آلومینیوم کربنات یا گاز کربن دی اکسید تولید می شود یا از محلول استرانسیوم سولفید با گاز دی اکسید کربن)درست میشود

تاریخچه کربنات استرانسیوم(استرونتیانیت)

استرونتیانیت را hope&klaporthدر سال ۱۷۹۸کشف  کردند

کاربرد های کربنات استرانسیوم(استرونتیانیت)

  1. تولید شعه قرمز رنگ
  2. تولید اکسید واستات استرانسیوم
  3. تولید لوازم الکتریکی ورسوب دهی سرب در حضچه های الکترولیز روی
  4. جلوگیری از تابش اشعه xوبالابردن کیفیت شیشه تلوزیون
  5. مغناطیس ثابت سرامیکی
  6. سرب زدایی هنگام تولید الکترولیتی روی
  7. بستر های شیشه ای برای صفحه نمایشوپنل های فتو ولتایی(پنل خورشیدی)
  8. ساخت لوله های رنگی  تلوزیون
  9. از مواد ضروری در صنعت تولید شمش روی میباشد

د سټروټیم کاربونیټ (سټورینټایټ) ځانګړتیاوې
د نور محصول نوم: ایسټروټینایټ
د ستروټیم کاربونیټ انګلیسي محصول نوم:
کیمیاوي فورمول: ۳ SrCO
کثافت: cm31494
د خټکي تودوخې: ۱۴۹۴
د سټروټیم کاربونیټ (سټروټینایټ) تفصیل
سټرانټیم کاربونیټ یا سټروینټایټ کیمیاوي مرکب دی چې د ۱۷۴٫۶۳ قند لرونکي ډله او ټیټ پوپل پیژندنه ۱۵۴۰۷ لري. د دې محصول ب appearanceه سپین یا خړ پاؤډر دی. یو له دې لارو څخه د سیلسټین ډبر طبیعي ب fromه ده چې د طبیعي پیښو سره رامینځته شوي سټورټیټ سلفیټ فورمول لري ، یا د تحلیل شوي سټورینیم مالګو کارولو او د کاربونیټ محلول سره د هغې تعامل لخوا (معمولا سوډیم یا المونیم کاربونیټ یا کاربن ډای اکسایډ ګاز) یا د ډیا ګاز سره د سټرانټیم سلفایډ حل کاربنیک اسید)
د سټروټیم کاربونیټ تاریخ (سټورینټائټ)
سټونټینایټ په ۱۷۹۸ کې د امید & کلاپورټ لخوا وموندل شو
د سټروټیم کاربونیټ (سټورینټایټ) کارول

  1. د سور سیوري تولید
  2. د سټروټیم اکسایډ او سټیټ تولید
  3. د زنک بریښنایی څاګانو کې د سر او بریښنایی تجهیزاتو تولید
  4. د ایکس وړانګو مخه ونیسئ او د تلویزیون شیشو کیفیت ښه کړئ
  5. ثابت سیرامیک مقناطیس
  6. د الیکټرویټیک زنک تولید په جریان کې ډیټوبیز کول
  7. د فوټوولټیک ښودلو پینلو لپاره د شیشې سبسټریټ (لمریز تخته)
    .۸ د رنګ تلویزیون ټیوبونه جوړول
  8. زنک انګوټ په صنعت کې لازمي توکی دی

خصائص كربونات السترونتيوم (السترونيت)
اسم المنتج الأخرى: Estrontianite
كربونات الستروثيوم
الصيغة الكيميائية: ۳ SrCO
الكثافة: cm31494
درجة حرارة الانصهار: ۱۴۹۴
وصف كربونات السترونتيوم (السترونيت)
السترونتيوم كربونات أو السترونيت هو مركب كيميائي مع كتلة المولي من ۱۷۴٫۶۳ وهوية البابوية منخفضة ۱۵۴۰۷٫ ظهور هذا المنتج هو مسحوق أبيض أو رمادي. تتمثل إحدى هذه الطرق في الشكل الطبيعي للصخور السيلينية مع تركيبة كبريتات السترونتيوم التي تحدث بشكل طبيعي ، أو باستخدام أملاح السترونتيوم الذائبة وتفاعلها مع محلول كربونات (عادةً كربونات الصوديوم أو الألومنيوم أو غاز ثاني أكسيد الكربون) أو محلول كبريتيد السترونتيوم مع غاز ديا حمض الكربونيك)
تاريخ كربونات السترونتيوم (السترونيت)
اكتشف الستر وكلونيت السترونيتيت في عام ۱۷۹۸
تطبيقات كربونات السترونتيوم (السترونيت)

  1. جيل من ظلال حمراء
  2. إنتاج أكسيد السترونتيوم واستات
  3. إنتاج الرصاص والأجهزة الكهربائية في آبار التحليل الكهربائي للزنك
  4. منع الأشعة السينية وتحسين نوعية الزجاج التلفزيوني
  5. المغناطيس السيراميك ثابت
  6. إزالة السموم أثناء إنتاج الزنك كهربائيا
  7. الركيزة الزجاج لوحات العرض الضوئية (الألواح الشمسية)
  8. صنع أنابيب التلفزيون الملون
  9. سبيكة الزنك هي مادة أساسية في الصناعة

Characteristics of strontium carbonate (strontianite)
Other product name: Estrontianite
strothium carbonate English Product Name:
Chemical formula: 3 SrCO
Density: cm31494
Melting temperature: 1494
Description of strontium carbonate (strontianite)
Strontium carbonate or strontianite is a chemical compound with a molar mass of 174.63 and low Papal identity 15407. The appearance of this product is white or gray powder. One of these ways is from the natural form of celestine rock with a naturally occurring strontium sulfate formula, or by the use of dissolved strontium salts and its reaction with a carbonate solution (usually sodium or aluminum carbonate or carbon dioxide gas) or Strontium sulphide solution with dia gas Carbonic acid)
History of strontium carbonate (strontianite)
Strontianite was discovered by Hope & Klaporth in 1798
Applications of strontium carbonate (strontianite)

Generation of red shades

Production of strontium oxide and statate

Production of lead and electrical appliances in zinc electrolysis wells

Prevent x-rays and improve the quality of television glass

Fixed ceramic magnet

Detoxification during electrolytic zinc production

Glass substrate for photovoltaic display panels (solar panel)

Making color TV tubes

Zinc ingot is an essential material in the industry

کربن سیاه (Carbon black)

مقالات شیمی فوریه 3, 2020

دوده صنعتی

کربن سیاه (Carbon black)
کربن سیاه شکل آمورف کربن است که به صورت تجاری از تجزیه‌ی حرارتی یا اکسایشی هیدروکربن‌ها حاصل می‌شود. از کربن سیاه در صنعت به عنوان ماده ی پرکننده (Filler) برای اصلاح خصوصیات الکتریکی و نوری موادی که در آن‌ها پراکنده شده اند (ماده زمینه)، به طور وسیع استفاده می شود [۱].
انواع مختلف از کربنهای سیاه صنعتی، با توجه به فرایند ساخت‌شان نامگذاری می شوند. به عنوان مثال کربن‌های سیاه حراراتی (Thermal Black) توسط تخریب حرارتی گاز طبیعی، Channel Blacks توسط احتراق جزئی گاز طبیعی و Acetylene Blacks توسط تخریب گرما زای اتیلن، به دست می آیند. انواع دیگر کربن سیاه با روش‌های ویژه ای شامل فرساب لیزر گرافیت، پیرولیز استیلن و اتیلن با لیزر CO2 که توسط مقادیر جزئی Fe(CO)5 کاتالیز می شود و روش آماده سازی حرارتی زغال بدست می آیند. با این روش‌های سنتزی، انواع مختلف از کربن با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مختلف تولید می شوند[۱]. ساختار میکروبلوری چندین نوع از کربن های سیاه (در اندازه های ۱۰۰۰Å  و بالاتر) به فرم‌های محصول تازه سنتز شده و هم بعد از اعمال حرارت (بالاتر از ۳۰۰۰ درجه سانتیگراد)، توسط تکنیکهای پراش پرتو  XRD) X)، میکروسکوپ الکترونی عبوری با قدرات تفکیک بالا (HRTEM) و پراکندگی رامان، اثبات شده است. مطالعات XRD بر روی کربن‌های سیاه نشان می دهد که کربنهای سیاه سنتز شده، از لایه های شبه گرافیت تشکیل شده است که در آن اتم‌های کربن، موقعیت‌های نسبتا یکسانی با آنچه در گرافیت مشاهده می شوند، دارند .

دسته های مختلف دوده صنعتی(کربن بلک)

الف) furnace  black

ب) channel   black

ج) thermal  black

دوده صنعتی یا همان کربن بلک یه ماده ی افزودنی بسیار مهم برای لاستیک ها می باشد

صفحه 1 از 61 2 3 6
  • فرمول مایع ظرفشویی

    با در می 27, 2017 - 9 نظرات

    فرمول مایع ظرفشویی رایگان فرمول رایگان مایع ظرفشویی قبل از شناخت مایع ظرفشویی لازم است یک نکته علمی را یاد آور شویم و آن PH است که میزان اسیدی بودن و یا قلیائی بودن مایعات را با آن تعیین می کنند. آب به عنوان یک مایع کاملاً شناخته شده دارای PH=7 و خنثی است. سایر […]

  • فرمول ضد زنگ

    با در دسامبر 8, 2016 - 7 نظرات

    ضد زنگ بنتون۰٫۷۸۷۵ حلال ۴۰۲ نفت ۳٫۴۴۲۵ ابتدا مخلوط شوند بعد بر روي انها ۰٫۲۷ قسمت متانل اضافه كنيد اخرا ۲۰ تالك ۱۰ كربنات كلسيم ۲۷ در ميكسر ديگر الكيد رزين ۱۰۰ درصد لانگ ۱۹٫۲ حلال ۴۰۲ نفتي ۱۲٫۸ بعد از اختلاط مواد فوق اضافه كنيد خشك كن ها ۲ ضد رويه ۰٫۲ حلال ۴۰۲ […]

  • فرمول تینر

    با در دسامبر 8, 2016 - 6 نظرات

    تينر استري فوري اتومبيل متيل ايزو بوتيل كتون ۲۷ سلو سلو ۳ متيل اتيل كتون ۸ ايزو پروپانل ۱۰ تولوئن ۲۶ زايلن ۲۶ تينر رنگ استخري و ترافيك حلال ۴۱۰ نفت ۲۸ حلال ۴۰۲ نفت ۲۹ تولوئن ۱۹ ايزو پروپانل ۳ بوتيل استات۲۱ تينر رنگ كوره اي حلال ۴۰۳ نفت ۹۵ حلال ۴۰۹ نفت ۵

  • فرمول رنگ روغنی مات

    با در دسامبر 8, 2016 - 0 نظرات

    رنگ روغني مات حلال ۴۰۲ نفت ۴٫۵۹ بنتون ۱٫۰۵ جداگانه مخلوط شوند مخلوط را در متانل به ميزان ۰٫۳۶ بريزسد در ميكسر ديگر تيتان ۱۶ كربنات كلسيم ۴۰ تالك ۶ الكيد رزين ۴۵ درصد ۲۵ خشك كنها ۱٫۵ ضد رويه ۰٫۱ حلال ۴۰۳ نفت ۲ دي پنتن ۱٫۵ حلال ۴۰۲ نفت ۱٫۹

  • شهرک صنعتی هرات

    با در می 25, 2017 - 2 نظرات

     تاسیس شهرک صنعتی ولایت هرات را میتوان یکی از اساسی ترین پیامدهای مثبت تحولات نوین افغانستان در يك دهه اخیر شمرد. ایجاد ساختار های زیر بنائی در کشور ما رویکردی عملی است جهت رشد و توسعه اقتصادي. همسویی سیاست جهانی در افغانستان بخصوص در حوزه اقتصاد این امکان را فراهم ساخت که بتوانیم با سعی […]

error: Content is protected !!