خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود

کربنات پتاسیم(پتاسیم کربنات)

مقالات شیمی فوریه 6, 2020

مشخصات کربنات استرانسیوم(پتاسیم کربنات)

Potash pearlash: نام انگلیسی کربنات پتاسیم

k2co3 فرمول مولکولی کربنات پتاسیم:

جرم مولي کربنات پتاسیم:۱۳۸٫۲۰۵۵

چگالی:۲٫۲۹

دمای ذوب:۸۹۱درجه سانتی گراد

شکل ضاهری:جامد سفید نم گیر

توضیحات کربنات پتاسیم(پتاسیم کربنات):

نام های دیگر:کربنات پتاس،نمک تاتار و خاکستر مروارید

کربنات پتاسیم یکی نوع نمک است که در اب انحلال پذیر است این ننمک در گذشته به اسم نمک تاتار می نامیدند

عنصر پتاسیم  با نماد شمیایی K در جدول تناوبی جزء فلزات  قلیایی محسوب می شود و هفتمین عنصر از نظر فراوانی در پوسته زمین است.

کاربرد کربنات پتاسیم(پتاسیم کربنات):

۱شیشه و سرامیک

۲تولید سیلیکان پتاسیم

۳دارویی

۴صنایع غذایی

۵شوینده ها ۶کشاورزی

Profile of strontium potassium carbonate carbonate)

k2co3 Molecular formula of potassium carbonate:
Molar mass of potassium carbonate: 138.2055
Density: 2.29
Melting point: 891 ° C
Appearance: Moist white solid

Description of potassium carbonate (potassium carbonate):

Other names: Potash carbonate, Tatar salt and pearl ash
Potassium carbonate is a type of salt that is soluble in water
In the past, this salt was called Tatar salt
Potassium with the chemical symbol K in the periodic table
It is considered as an alkali metal and is the seventh
The element is abundant in the earth’s crust.

Application of potassium carbonate (potassium carbonate):

Glass and ceramics
Silicon production
potassium
Medicinal
Food industry
Detergents 6 Agriculture

الملف الشخصي لكربونات السترونتيوم البوتاسيوم)

الصيغة الجزيئية لكربونات البوتاسيوم k2co3:
الكتلة المولية لكربونات البوتاسيوم: ۱۳۸٫۲۰۵۵
الكثافة: ۲٫۲۹
نقطة الانصهار: ۸۹۱ درجة مئوية
المظهر: صلبة بيضاء رطبة

وصف كربونات البوتاسيوم (كربونات البوتاسيوم):

أسماء أخرى: كربونات البوتاس ، ملح التتار ورماد اللؤلؤ
كربونات البوتاسيوم نوع من الملح قابل للذوبان في الماء
في الماضي ، كان يسمى هذا الملح ملح التتار
البوتاسيوم مع الرمز الكيميائي K في الجدول الدوري
يعتبر من المعادن القلوية وهو السابع
العنصر وفير في القشرة الأرضية.

تطبيق كربونات البوتاسيوم (كربونات البوتاسيوم):

زجاج وسيراميك
إنتاج السيليكون
البوتاسيوم
طبي
الصناعات الغذائية
المنظفات ۶ الزراعة

د سټروټیم پوټاشیم کاربونیټ کاربونیټ پروفایل)

k2co3 د پوټاشیم کاربونیټ مالیکول فورمول:
د پوټاشیم کاربونیټ مولر ډله: ۱۳۸٫۲۰۵۵
کثافت: ۲٫۲۹
د خټکي ټکی: ۸۹۱ ° C
ظاهري ب Moه: د سپینې جامد

د پوټاشیم کاربونیټ تفصیل (د پوټاشیم کاربونیټ):

نور نومونه: د پوټاش کاربونیټ ، تاتار مالګه او د موتی ایش
پوټاشیم کاربونیټ یو ډول مالګه ده چې په اوبو کې حل کیږي
په تیرو وختونو کې ، دا مالګه د تاتار مالګه بلل کیده
په دوراني جدول کې د کیمیاوي سمبول K سره پوټاشیم
دا د الکولي فلز په توګه ګ .ل کیږي او اووم دی
عنصر د ځمکې په پوړ کې بډای دی.

د پوټاشیم کاربونیټ کارول (د پوټاشیم کاربونیټ):

شیشه او سیرامیکونه
د سیلیکون تولید
پوټاشیم
درملو
د خوړو صنعت
Detergents 6 زراعت

پارافین مایع LIQUID PARAFFIN

مقالات شیمی ژانویه 22, 2020

پارافین مایع LIQUID PARAFFIN

پارافین‌ مایع‌ مخلوطی‌ از هیدروکربورهای‌ مایع‌ اشباع‌ شده‌ حلقوی‌ و زنجیره‌ای‌ است‌ همچنین تحت نام mineral oil نیز شناخته می شود. این محصول با مشخصه بدون بو، بدون رنگ و بدون مزه قابل حل در حلالهای طبیعی و نامحلول در آب و الکل است.

موارد مصرف:

این محصول به علت خلوص و پایداری بالا در صنایع مختلف مورد مصرف دارد.درروغن مو،کرم پاک کننده ،کرم سرد، عامل ضد گرد و غبار ،روغن کاری صنایع نساجی ،روکش تخم مرغ ،ضد کف و صنایع غذایی کاربرد دارد. این محصول در سه گرید صنعتی ، بهداشتی و دارویی تولید و عرضه می شود .

Liquid Paraffin

The Role of Liquid Paraffin in Skin Care

Finding liquid paraffin listed as one of the ingredients in a cream or lotion can be confusing for some consumers. After all, paraffin is a term that’s commonly associated with candles, which don’t really have anything to do with skin care. But a deeper look at liquid paraffin will reveal that this common personal care ingredient is used in many skin products, including creams, lotions, lip balm, soap, and even eczema ointments. But what does liquid paraffin do, and more importantly, is it safe to use on the skin? To better understand this ingredient, let’s take a deeper look at its role in skin care and the possible side effects it can induce.

What is Liquid Paraffin?

Liquid paraffin is a petroleum derivative that is also commonly referred to as “mineral oil.” There are many types of chemicals that are classified under the mineral oil label, and are used in a variety of applications, including manufacturing.

However, liquid paraffin is a term reserved for highly-refined mineral oil that is suitable for skin care product applications and even for oral ingestion. This is an important distinction, because some skin care experts who express concern about liquid paraffin may be inadvertently referring to non-medical-grade mineral oil, which has not been properly purified for use in skin products.

How is Liquid Paraffin Used?

There are many uses for liquid paraffin, and this chemical is included in many skin care product formulations, and even in products taken orally. For example, this ingredient is sometimes formulated into certain laxative products.

When it comes to skin care, liquid paraffin is often included in cream formulations because it is believed to help the skin retain moisture. Moisture retention is an important factor in skin care, which is often overlooked. The skin has a natural barrier that prevents moisture loss and helps keep the skin supple. Some individuals, however, experience a weakening of this barrier due to genetic factors, aging of the skin, and damage from UV radiation and harsh weather.

Therefore, liquid paraffin is sometimes formulated into skin care products to create a protective layer on the skin that helps retain hydration. Commonly, it creates a somewhat greasy, but smooth feeling on the skin, giving the consumer a sensation of moisture.

جایگزینی مواد شیمیایی معدنی با نمونه‌های جدید

مقالات شیمی دسامبر 8, 2016

ثمن رحیمی‌راد – گروه معدن: ابداعات مربوط به معدن و صنایع معدنی به مواد شیمیایی که در این صنعت به کار گرفته می‌شود نیز کشیده شده و انتظار می‌رود ابتکاراتی که در این زمینه انجام می‌شود به افزایش بازدهی فعالیت‌های معدنی و کاهش اثرات مخرب زیست‌محیطی در سطح جهان بینجامد.

همچنین امید می‌رود علم شیمی بتواند راهکارهایی فراهم کند تا شرکت‌های معدنی را از محاصره قیمت‌های پایین اقلام معدنی و حواشی این کاهش قیمت درآورد. به گزارش صمت به نقل از ماینینگ-فناوری، کاربرد مواد شیمیایی در صنایع معدنی به رشد و تکامل این صنعت، ارتقای تکنیک‌های استخراج و افزودن حجم تولید موادی مانند روی، سرب، مس و نیکل می‌انجامد. در چنین شرایطی امید می‌رود فعالیت‌هایی که در واحدهای آراَنددی (پژوهش و توسعه) کارخانه‌های معدنی انجام می‌شود، بتواند به تجاری‌سازی راهکارهای شیمیایی جدیدی منجر شود و در نهایت به اینکه مواد شیمیایی پرخطر مانند سیانید از چرخه فعالیت‌های معدنی خارج شود و طبیعت از اثرات زیست‌محیطی آن در امان بماند برسد. گِرَندویوریسِرچ، موسسه‌ای امریکایی و فعال در زمینه مشاوره در مدیریت کسب و کار است که تابستان گذشته در گزارشی درباره بازار مواد شیمیایی معدنی اعلام کرد تا سال ۲۰۲۴ میلادی برابر با ۱۴۰۲ خورشیدی، ۳۸ میلیارد دلار بر ارزش بازار مواد معدنی افزوده می‌شود. گِرَندویوریسرچ همچنین اشاره می‌کند به اینکه انتظار می‌رود ابزارآلات اکتشافی معدن نیز سالانه ۶/۵ درصد رشد داشته باشند و شرکت‌های معدنی را وادارند به دلیل ذخایر خالی شده از مواد معدنی به استخراج در اعماق بیشتر روی آورند، در حالی که در صورت استفاده از مواد شیمیایی خنک‌کننده و موادی که مانع خوردگی مواد معدنی می‌شوند، بهره‌وری تولید نیز افزایش می‌یابد. این موسسه در ادامه شرکت‌های بسف، شورون‌فیلیپس، اس‌ان‌اف‌فلومین، سایتک و اَشلند را به‌عنوان بازیگران کلیدی در صنعت بسیار پراکنده مواد شیمیایی معدنی معرفی می‌کند.
دستاوردها
درحال‌حاضر در نتیجه تلاش‌هایی که تاکنون در زمینه تولید مواد شیمیایی مفیدتر انجام شده، بوراکس به سرعت دارد جایگزین جیوه می‌شود و به‌عنوان روشی جدید در استخراج طلا در مقیاس کوچک به کار می‌آید. به عنوان یک نمونه شرکت معدنی استرالیایی اوروکوبره این ماده را به کار می‌گیرد، این شرکت لیتیوم را هم به عنوان یک عنصر حیاتی در باتری‌های تجهیزات الکترونیکی عرضه می‌کند و میزان تولید لیتیوم آن به ۱۰هزار تن در سال رسیده است. همچنین برای استفاده از گرافیت در باتری تولیدکنندگان یک گرافیت ورقه‌ای درست می‌کنند و آن را به صورت یک گرافیت کروی در اندازه یک میکرون با ناخالصی‌های نامتناقض و محدود در باتری به کار می‌برند. استفاده از آب اکسیژنه و اسیدهیدرولیک برای استخراج طلا از مواد الکترونیکی نیز راهکار دیگری است که در این زمینه به کار گرفته می‌شود. این دو ماده برای استخراج طلا از مواد الکترونیکی به کار گرفته می‌شوند. در واقع در لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های هوشمند از طلا برای اتصال اجزای مختلف استفاده می‌شود به طوری که یک گوشی معمولی تلفن همراه حدود ۰/۲ گرم طلا در اختیار دارد و در فناوری‌های قدیمی‌تر مانند ابزار تصویربرداری صنعتی در هر دستگاه حدود ۵۶ گرم طلا وجود داشت. در تلفن‌ها بیشتر طلا در سیم‌کارت، برد اصلی و اجزای ریزتر در پشت صفحه ال‌سی‌دی استفاده می‌شود که با یک آهن‌ربا می‌توان طلا را از قطعات فولادی جدا کرد. در یک مقیاس بزرگتر در عملیات استخراج طلا و اورانیوم از وسایل الکترونیک از آب اکسیژنه استفاده می‌شود. در ادامه جریان جایگزینی مواد شیمیایی مفیدتر در استخراج مواد معدنی می‌توان به سدیم سیانید اشاره کرد، سیانید علاوه بر اینکه اثرات زیست‌محیطی کم‌اثرتری دارد، امکان استخراج طلا را از کانی‌های کم‌ارزش فراهم می‌کند. در ماه ژوئن گذشته برابر با خرداد سال جاری مرکز پژوهشی استرالیایی سی‌اس‌آی‌آراُ اعلام کرد که بکارگیری فرآیند تیوسولفات عاری از سیانید که توسط این شرکت ارائه شده است، به ارزش سهام شرکت بریک‌گلد، بزرگترین تولیدکننده طلای جهان در ایالت نوادای امریکا افزوده است. در این فرآیند سیانید جایگزین تیوفسفات به‌عنوان یک ماده غیرسمی می‌شود که در نتیجه به کاهش ریسک‌های زیست‌محیطی می‌انجامد و فرصت فعالیت‌های بیشتر تولید طلا را در کشورهایی که استفاده از سیانید در استخراج طلا ممنوع است، فراهم می‌کند. دیگر ظرفیت‌های جایگزینی برای سیانید شامل می‌شود فرآیند هابرگُلد که شرکت فناوری هابر می‌گوید؛ هم غیرسمی است و کاربردی‌تر از حلال‌های رایج مانند جیوه و سیانید. به علاوه گفته می‌شود فرآیندهای سنگ‌شویی بیوکاتالیزی نسبت به سیانید ۲۰۰ مرتبه کمتر سمی است.

  • فروش انواع غلظت دهنده ها (HPMC،MHEC ، HEC، CMC) با ویسکوزیته های مختلف

    با در ژانویه 20, 2021 - 0 نظرات

    معرفی غلظت دهنده های سلولزی(محصول،پودر) غلظت دهنده های سلولزی(برموکل)بر پایه (پودر)MHEC & HPMC با کاربرد مصرف در ملات های پودری (Dry Mix) پایه سیمانی و یا گچی همانند ملات های ترمیمی، ملات های ضد آب کننده، انواع گروت ها، چسب کاشی و  (hpmc،hec،honest)…   hpmcهیدروکسی پروپیل متیل سلولز  کاربرد زیادی در صنعت دارد.و به خاطرخاصیت […]

error: Content is protected !!